Oldalak

2015. július 7., kedd

Köszöntő

Sziasztok!

Mivel már régóta érdekel az egészséges életmód, a különböző természettudományok és ezek összefüggése, úgy gondoltam, megosztanám Veletek kedvenc témáimat.
Bevallom, még fiatal vagyok ahhoz, hogy sok tapasztalattal rendelkezzem, de -mint mondtam- rendkívül foglalkoztat a dolog, úgyhogy megpróbálok hasznos infókkal, tanácsokkal szolgálni.

A blog címe azért "Egészség a köbön", mert mindenről szó lesz, ami az egészségünkkel kapcsolatos.
Azért hozok létre egy külön blogot ebben a témában, mert manapság mindenfélét hallani, sok-sok eltérő információt, s sokszor nem tudjuk, mihez kezdjünk velük. Rengeteg kutatásról, felfedezésről hallani, viszont ahogy gyűlnek az adatok, tények, annál inkább rájövünk, mennyire keveset is tudunk... és ha már ennyi minden rendelkezésünkre áll, ennyi mindent 'tudunk' az egészséges életmódról, hogyhogy egyre több a beteg ember, miért ilyen magas a szív-és érrendszeri betegségek aránya, elhízás, autoimmun betegség? S akkor még nem is beszéltünk a daganatos megbetegedésekről.

Az egészség a legdrágább kincsünk. Őrizzük meg együtt, mert a megelőzés mindig könnyebb, mint a kezelés! Ebben próbál majd irányt mutatni ez a blog, segíteni abban, hogy egészséges és boldog életet éljünk- mind testileg, mind lelkileg. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése